Business & Creative Coach

Praktische coaching voor je business, gericht naar (startende) ondernemers, bijberoepers en creatievelingen.

GROMMIT biedt ondersteuning bij het lanceren van je (nieuwe) business of product, het verbeteren van je werkprocessen, het uitbouwen van succesvolle teams, hoe je het meeste kan halen uit partnerschappen of het creëren van meer effectieve business praktijken.

Het idee is dat je als client steeds zoveel mogelijk zelf doet en bijleert in het proces, zodat je volgende keer mogelijks ook alleen verder kan. Door een nieuw proces in eigen handen te nemen en buiten de comfort zone van 'het gekende' te treden; vind je opnieuw de zelfzekerheid om er volledig tegenaan te gaan en kan je groeien als persoon en ondernemer.

Een coaching die zich dus richt op praktische zaken, zoals bijv.:
interne netwerken instellen, installatie van software en helpen met het opzetten van websites en webshops.

Lifehacker & Mediawijze Coach

Lifehacking gaat over meer doen in minder tijd en met minder stress.
De term verwijst naar het onconventioneel gebruik van ICT en andere simpele hulpmiddelen (=tools) die je helpen om te gaan met overvloed aan informatie.
Lifehack Coaching draait rond timemanagement, kennismanagement en persoonlijke ontwikkeling. Zodat je slim kunt beweging in onze complexe en Tech-savvy samenleving. De coaching helpt je mediawijzer te worden en bewuster om te gaan met multimedia.

We gaan na hoe je informatie opspoort, organiseert, filtert en deelt, overzicht houdt en voorkomt dat je gaat lijden aan informatiestress.
De kern is slimmer, leuker en moeitelozer leven. En bovendien ook veiliger. We horen tenslotte allemaal de verhalen van hacking, phishingmails en andere negatieve praktijken.

Over GROMMIT

GROMMIT voorziet oplossingen voor zelfstandigen, creatievelingen en starters. We gaan steeds op zoek naar het creëren van meerwaarde + met behoud van je eigenheid. Op de blog Grrandom kan je meevolgen en bijdragen aan onze zoektocht naar meerwaarde.

GROMMIT startte oorspronkelijk als een webdesign agency. Een studenten-onderneming die in 6 jaar tijd uitgroeide tot een volwaardig bedrijf. Het was een partnership tussen broer en zus Gommers. Eind 2017 besloten we websites, webdesign en CMS systemen achter ons te laten en ons anders te positioneren.

GROMMIT COACHING bereikt hetzelfde doel als de agency: "Het vestigen en verbeteren van het online imago van zelfstandigen (en KMO's)". Alleen bereiken we dat doel nu volledig samen met de client. Leren door te doen is het motto. Via aangepaste coaching-trajecten en de nodige technische ondersteuning van onze kant, verbetert de client zelf zijn business, bijberoep of professionele hobby.
Zo helpen we o.a. zelfstandigen om hun eigen website of webshop op te zetten. Dit van a-z: het platform uitkiezen, de betalingen instellen, de hosting, marketingplan, communicatie-tips, etc.

Hebben we je interesse
kunnen prikkelen?

Zie je zo'n praktische coaching wel zitten? Wil je graag meer weten en nagaan of coaching jou kan helpen? Vul dan vrijblijvend ons intakeformulier in en we bezorgen je een coachingvoorstel op maat.

Heb je een vraag, een probleem, wil je nog meer weten? Of heb je een voorstel? Je kan ons bereiken per mail aan hallo@grommit.be of via Skype (GROMMIT Coaching).

GROMMIT werkt voornamelijk via coaching op afstands. Met behulp van mail, tools als Skype gesprekken en een eigen applicatie wordt het coaching traject opgevolgd. Op aanvraag boek je ook face-to-face afspraken en workshops (voor teams). Stuur hiervoor een mailtje naar hallo@grommit.be met beschrijving van je aanvraag.

powered by Typeform